Direktlänk till inlägg 13 april 2014

Rösta inte på socialdemokraterna!

Av Dag Blomqvist - 13 april 2014 18:33

NU HAR VI FÅTT BESKED OM VILKET PARTI VI INTE SKA RÖSTA PÅ!


Frågan hade ställts till Socialdemokraterna. Så här svarade de i ett mejl till en av oss som inte gillar miljöförstörelsen meddels de onödiga, förfulande och giftspridande vindkraftsverken:


__________________________________________________________


Subject: Ang. stoppa vindkraften i skogslandskapen Det är valår i år
From: noreply@socialdemokraterna.se
Date: Thu, 10 Apr 2014 15:18:35 +0200


Hej xxx


Tack för ditt mejl.


Vi ser stora möjligheter att skapa arbetstillfällen och stärka industrins konkurrenskraft genom investeringar i det svenska energisystemet. Sverige har unikt bra naturliga förutsättningar för förnybar energi med vår goda tillgång på vind, vatten och skog. Den förnybara energin har mycket stor potential att byggas ut under lång tid framöver.


Vårt mål är att trygga tillgången på el och annan energi med en energiproduktion som har låg inverkan på hälsa, miljö och klimat – och att göra det på internationellt konkurrenskraftiga villkor. Sverige behöver en god tillgång till el med konkurrenskraftiga priser. Det är inte minst av stor betydelse för sysselsättningen i den svenska elintensiva industrin. En satsning på den förnybara energiproduktionen i form av vind, bioenergi och solkraft är en viktig del av omställningen till ett hållbart samhälle. Våra investeringar i grön energi ger möjlighet att skapa nya jobb i hela landet.


Vi vill avskaffa det kommunala vetot för vindkraft, investera i ett stöd för solvärme och solel och införa vita certifikat som ger stöd till investeringar i energisparande projekt och investeringar.


Vattenfall i statligt ägo utgör en viktig pusselbit för den svenska energi- och industripolitiken och vi vill ge tydligare direktiv till Vattenfall. Vattenfall ska öka investeringarna i förnybar energi och vara ledande i omställningen av energisystemet och pådrivande i energiomställningen i Sverige och Europa. Den borgerliga regeringen har sänkt ambitionerna för Vattenfall och låtit bli att vara en aktiv ägare.


Vänliga hälsningar

Socialdemokraterna
_______________________________________________


Vår man har pratat med Socialdemokraternas politiske sekreterare i Miljö och jordbruks frågor Anders Grönvall och fått följande besked.
 
Partistyrelsen har tagit följande beslut.
 
Avskaffande av det kommunala vetot.
Utökning av elcertifikaten.
 
Detta för att underlätta utbyggnaden av vindkraften.
Beslutet motiveras av att en ökad vindkrafts utbyggnad är den snabbaste vägen att nå klimatmålen.

Alltså bygger Socialdemokraterna sitt beslut på en ren lögn. Ska vi öka CO2 utsläppen så ska vi bygga vindkraftverk. Så vi når inga miljömål genom att bygga vindkraftverk. Dessa släpper nämligen ut lika mycket, om inte mer, CO2 per kWh än vad både vattenkraften och kärnkraften gör tillsammans.


RÄDDA MILJÖN GENOM ATT INTE RÖSTA PÅ SOCIALDEMOKRATERNA!


.

 
 
Ingen bild

Lars Cornell

14 april 2014 10:45

Här finns saklig information om vindkraft
www.tjust.com/vit/2014/myter.pdf

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dag Blomqvist - 9 september 2017 23:20

En stå-upp-komiker brukar plocka ut absurditeter ur verkligheten och får på så sätt fram en bild som får folk att brista ut i skratt.   Jag har gått och tänkt på det där om varför man skrattar. Ja, som jag kan se det så beror det på att absurdite...

Av Dag Blomqvist - 1 december 2016 09:13

Islamiska konferensorganisationen består av 57 länder: Om det kan du läsa här: https://sv.wikipedia.org/wiki/Islamiska_konferensorganisationen   Glöm inte att kolla in på den karta som visas där till höger. Kartan visar vilka länder det är som ...

Av Dag Blomqvist - 2 november 2016 06:54

Tiden går fort och Sverigedemokraterna - Sveriges enda oppositionsparti - arbetar hårt med förberedelserna inför kyrkovalet och allmänna valet 2018. Det största och viktigaste arbetet är att rekrytera kandidater till våra valsedlar, utan Er är partie...

Av Dag Blomqvist - 21 oktober 2016 18:26

Sverige i förfall.   Sverige är inte det land det en gång var. Alla kan vi ju se med egna ögon hur långt det gått. Nja, kanske inte alla, men nästan alla.   Vad jag sitter och funderar på är inte VILKA det är som åstadkommit allt detta kaos u...

Ovido - Quiz & Flashcards