Alla inlägg under april 2014

Av Dag Blomqvist - 28 april 2014 14:00

Vindkraftsvingarna är gjorda av epoxiplast som innehåller, och läcker ut, bisfenol A.

Detta gift är ett hot mot hela mänskligheten. Redan idag börjar vi se hur det påverkar oss människor.


Se denna film om gifterna vi sprider omkring oss och hur de påverkar vår fortlevnad på denna planet. Filmen är i två delar:

Del 1:  https://www.youtube.com/watch?v=zTMRi0ElqTk
Del 2: https://www.youtube.com/watch?v=OdZao0D5MRE


Sprid dessa två länkar till ALLA du känner.


Vi MÅSTE stoppa vindkraftsutbyggnaden!


Vänligen

Dag Blomqvist


Av Dag Blomqvist - 18 april 2014 09:16

STOPPA VINDKRAFTS-UTBYGGNADEN NU !


Nu finns ingen återvändo! Vindkraften är dödsdömd!


Den nya, absolut rena, kraftkällan (vatten) tar över all energiproduktion inom alla sektorer.


Vad sägs om el för 1 cent per kWh. Köra din bil 3000 miles på 1 liter vatten.

Se denna länk: 

 http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=sv&rurl=translate.google.com&sl=en&tl=sv&u=http://pesn.com/2014/04/04/9602466_BlacklightAnnounces_Sustained-Production_of_Enormous-Electrical-Power-from--Water/&usg=ALkJrhj-HanSjUL1YjgQEFmRuXNOGszWjA


"Electrical Power from Water Fuel

BlackLight has produced millions of watts of power in a volume that is one ten thousandths of a liter corresponding to a power density of over an astonishing 100 billion watts per liter.


BlackLight’s nonpolluting power-producing SF-CIHT cell catalytically converts H2O-based solid fuel directly into brilliant light-emitting plasma power, an essentially fully ionized gaseous physical state of the fuel comprising essentially positive ions and free electrons.


The SF-CIHT cell plasma is the same temperature as the Sun emitting the same solar spectrum of light, but at extraordinary power equivalent to 50,000 times the Sun’s intensity at the Earth’s surface. Optical power is converted directly into electricity using photovoltaic cells (solar cells).


Very high-power, high-efficiency cells are commercially available to convert the SF-CIHT cell optical power directly into electricity at its 100 billion watts per liter power density. Patents are filed worldwide."


Läs mera på deras hemsida:  http://www.blacklightpower.com/



.

Av Dag Blomqvist - 13 april 2014 18:33

NU HAR VI FÅTT BESKED OM VILKET PARTI VI INTE SKA RÖSTA PÅ!


Frågan hade ställts till Socialdemokraterna. Så här svarade de i ett mejl till en av oss som inte gillar miljöförstörelsen meddels de onödiga, förfulande och giftspridande vindkraftsverken:


__________________________________________________________


Subject: Ang. stoppa vindkraften i skogslandskapen Det är valår i år
From: noreply@socialdemokraterna.se
Date: Thu, 10 Apr 2014 15:18:35 +0200


Hej xxx


Tack för ditt mejl.


Vi ser stora möjligheter att skapa arbetstillfällen och stärka industrins konkurrenskraft genom investeringar i det svenska energisystemet. Sverige har unikt bra naturliga förutsättningar för förnybar energi med vår goda tillgång på vind, vatten och skog. Den förnybara energin har mycket stor potential att byggas ut under lång tid framöver.


Vårt mål är att trygga tillgången på el och annan energi med en energiproduktion som har låg inverkan på hälsa, miljö och klimat – och att göra det på internationellt konkurrenskraftiga villkor. Sverige behöver en god tillgång till el med konkurrenskraftiga priser. Det är inte minst av stor betydelse för sysselsättningen i den svenska elintensiva industrin. En satsning på den förnybara energiproduktionen i form av vind, bioenergi och solkraft är en viktig del av omställningen till ett hållbart samhälle. Våra investeringar i grön energi ger möjlighet att skapa nya jobb i hela landet.


Vi vill avskaffa det kommunala vetot för vindkraft, investera i ett stöd för solvärme och solel och införa vita certifikat som ger stöd till investeringar i energisparande projekt och investeringar.


Vattenfall i statligt ägo utgör en viktig pusselbit för den svenska energi- och industripolitiken och vi vill ge tydligare direktiv till Vattenfall. Vattenfall ska öka investeringarna i förnybar energi och vara ledande i omställningen av energisystemet och pådrivande i energiomställningen i Sverige och Europa. Den borgerliga regeringen har sänkt ambitionerna för Vattenfall och låtit bli att vara en aktiv ägare.


Vänliga hälsningar

Socialdemokraterna
_______________________________________________


Vår man har pratat med Socialdemokraternas politiske sekreterare i Miljö och jordbruks frågor Anders Grönvall och fått följande besked.
 
Partistyrelsen har tagit följande beslut.
 
Avskaffande av det kommunala vetot.
Utökning av elcertifikaten.
 
Detta för att underlätta utbyggnaden av vindkraften.
Beslutet motiveras av att en ökad vindkrafts utbyggnad är den snabbaste vägen att nå klimatmålen.

Alltså bygger Socialdemokraterna sitt beslut på en ren lögn. Ska vi öka CO2 utsläppen så ska vi bygga vindkraftverk. Så vi når inga miljömål genom att bygga vindkraftverk. Dessa släpper nämligen ut lika mycket, om inte mer, CO2 per kWh än vad både vattenkraften och kärnkraften gör tillsammans.


RÄDDA MILJÖN GENOM ATT INTE RÖSTA PÅ SOCIALDEMOKRATERNA!


.

Av Dag Blomqvist - 13 april 2014 08:41

NY KRAFTKÄLLA !

Detta måste ALLA få se: http://vimeo.com/90557645

Blacklight Power, Inc. har uppfunnit en ny primär energikälla som gäller för i stort sett alla kraft applikationer såsom värme, el, bil, lastbil, järnväg, sjöfart, flyg, rymd och försvar.

Strömkällan, är processen där man frigör den latenta energin av väteatomen genom att bilda Hydrinos.

SF-CIHT cell uppfanns av Dr Mills för att frigöra energi direkt som el från vatten som enda källa till bränsle.

Läs mera på Blacklight Power:
http://translate.google.com/translate?hl=sv&sl=en&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.blacklightpower.com%2F%20&sandbox=1



.

Av Dag Blomqvist - 13 april 2014 08:30

Hade Jesus en fru?


Ett papyrus från 100-talet har studerats av flera forskare. De påstår att papyruset är äkta. Se artikeln på SVT:

http://www.svt.se/kultur/bok/akta-papyrus-vittnar-om-jesus-fru

Ovido - Quiz & Flashcards